4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Vali Aydın göreve başladı

VALİLER Kararnamesiyle Kütahya’dan Konya’ya atanan Vali Osman Aydın, göreve başladı. Vali Aydın, “Konya milletvekilleri, sivil toplum örgütleri, yerel ve kamu yöneticileri ile halkla işbirliği içerisinde sorunları çözeceğiz” dedi. 

Karayoluyla Ankara’dan Konya’ya gelen Aydın’ı, Valilik binası önünde kamu kurumları yöneticileri ile vatandaşlar karşıladı. Vatandaşlar ve yöneticilerle tek tek selamlaşan Vali Aydın, makamında ilk açıklamasını yaptı. Türkiye’nin en büyük illerinden birinde görev yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Aydın, 

“Konya tarihte ve günümüzde önemli görevler üstlenmiş bir kentimiz. Bu şehirde görev yapmaktan mutluyum. Manevi mimarlarımız Mevlana, Tebrizi, Sadrettin Konevi’nin teneffüs ettiği havayı solumaktan haz alıyorum. Maneviyatlarından yararlanmanın hazzını yaşıyorum. Milletvekilleri, sivil toplum örgütleri, yerel ve kamu yöneticileri ile Konya halkı ile işbirliği içerisinde sorunları çözeceğiz. Nasıl bir yönetim anlayışı sergileyeceğimizi göreceksiniz. Önceliklerimizi belirleyip, yol haritası çizeceğiz” dedi.




Hürriyet internet
Yayın Tarihi : 26 Mart 2007 Pazartesi 15:09:15
Güncelleme :26 Mart 2007 Pazartesi 15:13:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?