6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Vali Doğan görevinin başında

12 Haziran'da yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Tekirdağ Valiliği'nden Konya Valiliği'ne atanan Aydın Nezih Doğan, yeni görev yeri olan Konya'da resmi törenle karşılandı.

Valilik binasına Konya Valiliği'ne ait makam aracıyla gelen Vali Aydın Nezih Doğan'a aracından inerken çocuklar tarafından çiçek verildi. Daha sonra polis merasim mangasını selamlayan Vali Doğan, vali yardımcıları, daire müdürleri ve valilik personeliyle tek tek tokalaştı.

Makamında gazetecilere yapacağı çalışmalar hakkında kısa bir bilgi veren Vali Doğan, her bürokratın Konya gibi bir ilde görev yapmak isteyeceğini belirterek, "Ben ve ailem burada daha önce de çeşitli görevler bahanesiyle bulunmuştuk. Yani Konya'ya çok yabancı birisi değilim. Ama gelişen zamanla birlikte yeni bir yönetim olgusu gelişti. Biz bu olgu kapsamında Konya'yı bir ekip çalışmasıyla yönetmeye çalışacağız. Tabi ki bu yönetim sırasında basının da desteği gerekli. Bu yönetim olgusu, katılımcı yönetimi, saydamlığı, şeffaflığı ve hesap verilebilirliği kapsıyor. İlk olarak Konya'nın temel problemlerini anlamak ve çözüm yolları üretebilmek için biraz zamana ihtiyacımız olacak. Ama ilerleyen günlerde her şeyin çok daha iyi olacağına inancım tamdır" şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 19:08:06
Güncelleme :2 Temmuz 2009 Perşembe 19:15:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?