7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Veda ziyaretinde duygusal anlar

Konya İl Emniyet Müdürü Salih Tuzcu, veda ziyareti için gittiği Asayiş Şube Müdürlüğü'nde 630 polisle tek tek vedalaşırken, Şube Müdürü Ercan Taştekin ve diğer birim amirlerine sarılarak ağladı.

Konya İl Emniyet Müdürü Salih Tuzcu, 18 Eylül'de yaştan zorunlu emekli olacak olması nedeniyle veda ziyaretlerine devam ediyor. Emniyet Müdürü Tuzcu, bugün de Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelerek şubeye bağlı birimlerde görevli 630 polis memuru ile tek tek tokalaşarak vedalaştı.

Polis memurlarından hellalık isteyen Tuzcu, "Ne yaptıysak beraber yaptık, her zaman sizinle övünüp, mutlu olduk. Ben nöbeti burada bırakıyorum, siz ülkemize ve Konya'ya hizmete devam edecek, başarılı çalışmalar ortaya koyacaksınız" dedi.

Duygulandığı için fazla konuşamayan İl Emniyet Müdürü Tuzcu, şubeden ayrılırken Asayiş Şube Müdürü Ercan Taştekin, Müdür Yardımcısı Murat Ay, Cinayet Büro Amiri Ertuğrul Güler ve Hırsızlık Büro Amiri Ramazan Sami Altınok'a sarılarak ağladı. Emniyet Müdürü Tuzcu'nun ağlaması tüm polisleri duygulandırdı.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2008 Salı 15:00:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?