4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Vergi rekortmeninin oğlunu, sevgilisi öldürdü

KONYA’da bir çok kez vergi rekortmeni olan, okul ve cami yaptıran hayırsever işadamı Mehmet Katırcı’nın oğlu 27 yaşındaki esnaf Zafer Katırcı, bir süredir dost hayatı yaşadığı iddia edilen Fadime A. (24) tarafından kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

Olay, bugün saat 03.30 sıralarında Selçuklu İlçesi Akşemseddin Mahallesi Osmangazi Sokak’ta meydana geldi. Evli ve bir çocuk babası olan ve güvenlik alarmı sistemleri üzerine işyeri bulunan Zafer Katırcı, gece otomobili ile ile bir süredir dost hayatı yaşadığı iddia edilen Fadime A’nın evine gitti. Evde oturan ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine A., eline geçirdiği ekmek bıçağı ile Katırcı’yı kalbinden bıçakladı.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibi Katırcı’nın öldüğünü belirledi. Evdeki masada açılmış bira şişeleri dikkat çekerken, Fadime A. eve gelen polise teslim oldu. Olay sırasında evde bulunan ve Fadime A’nın arkadaşı 23 yaşındaki Nazan T. de ifadesine başvurulmak üzere gözaltına alındı.

KEDİ YÜZÜNDEN ÖLDÜRMÜŞ

Polis tarafından katil zanlısı olarak gözaltına alınan Fadime A., polise verdiği ifadede ilk olarak sevgilisinin eve yaralı halde geldiğini söylemesine rağmen, daha sonra cinayeti tüm ayrıntılarıyla anlattı. A., cinayeti evde bulunan kedi yüzünden işlendiğini söyledi.
Fadime A’nın ifadesinde, “Zafer, eve geldi. İçki sofrasına oturduk. Bir süre alkol aldık. Evde kedi besliyordum. Zafer, kediyi dışarı atmak istedi. Ben de kendiyi çok sevdiğimi söyleyerek bunu yapmamasını istedim. Zafer, buna rağmen kediyi dışarı attı. Ben de bıçakla kapının önüne çıkıp, ona saldırdım. Çok alkollüydüm. Sonra Zafer’i içeri sürükledim ve 112 Acil Servisi arayarak yardım istedim'' dediği belirtildi.

Fadime A’nın yapılan alkol muayenesinde 270 promil alkollü olduğu saptandı. A., sorgusunun tamamlanmasının ardından Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edilecek.

Bu arada Zafer Katırcı'nın cenazesi, bugün öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Milliyet internet
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2007 Çarşamba 14:42:38
Güncelleme :9 Ağustos 2007 Perşembe 09:44:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?