4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Vesikası yüzünden kızlarının hayatı karardı

Yaklaşık 2 hafta önce genelevden kurtarılarak Kadın Sığınma Evi'ne yerleştirilen Dilek K'nın vesikası nedeniyle, kızlarının hayatı da altüst oldu. 

Kısa bir süre önce Gaziantep'te çalıştığı genelevden kurtarılarak Konya'daki bir kadın sığınma evine yerleştirilen Dilek K, 13 yaşında zorla evlendirildikten sonra kendisi ve çocukları için acı dolu günlerin başladığını belirtti. 7 yıl süren evliliklerinden 2 kız çocuğu olduğunu, eşinden ayrılmasıyla ortada kaldığını, daha sonra da geneleve düştüğünü ve bataklığa sürüklendiğini anlatan Dilek K, içinde bulunduğu durumun, evlenme çağına gelen 2 kızının hayatlarını da kararttığını söyledi. Genelevde çalıştığı dönemde büyük kızının, ''anne senin her akşam o evde olduğunu düşündüğümde kahroluyorum'' sözlerinin kendisini çok üzdüğünü anlatan Dilek K, şöyle konuştu: 

''Kızlarımın geleceği için, onların bu hayata bulaşmaması için, bu bataklıktan kurtulmayı çok istiyordum. Kızlarıma iyi annelik yapamadım. Onları gerektiği gibi yetiştiremedim. Bu düşünceler beni çok yıprattı. Sonunda bu bataklıktan kurtuldum. Ancak vesikamdan kurtulamadım.'' Vesikasının, 20 yaşında olan büyük kızının resmi ve özel kuruluşlara yaptığı iş başvurularını olumsuz etkilediğini kaydeden Dilek K, söyle devam etti: ''Kızımın evlenmek üzere olduğu kişi de benim hayat kadını olduğumu öğrenince kızımla evlenmekten vazgeçti. Vesikam yüzünden evlenmenin eşiğinde sevgilisinden ayrılan büyük kızım şimdi kararan hayatı nedeniyle bana adeta düşman oldu'' dedi. 

Büyük kızının şu anda nerede olduğunu bilmediğini ifade eden Dilek K, 17 yaşındaki küçük kızının ise babasının yanında olduğunu belirtti.
AA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2007 Pazar 12:52:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yılmaz pınar IP: 88.230.34.xxx Tarih : 27.03.2007 21:30:27
bacım sen annenden dogarken vesikalı dogmadın seni bu yola düşüren insanlar utansın allahım birdaha göstermesin şimdi torunlarına bak büyüt utanacak bir şey yok