6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Veysel: Trabzonspor'u yeneceğiz!

Konyaspor, Galatasaray karşılaşmasından alınan 4-1'lik yenilginin ardından 4 Ekim Cumartesi günü Konya'da oynanacak Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Takımın golcüsü Veysel Cihan, Trabzonspor maçının zor bir maç olacağını belirterek, "Kendi sahamızda kazanmak istiyoruz" dedi.

Bayram tatili yapmadan antrenmanlara başlayan takımın golcüsü Veysel Cihan, Galatasaray maçında en büyük hatalarının çabuk dağılmak olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"İlk yarıda bence ortada bir oyun oldu. Her iki takımın da mücadelesi iyiydi. İkinci yarı kendi aramızda maçın başında 1 gol yedik. Maçta da maçtan sonra izlediğimde de gayet açık ve net bir şekilde golün faul olduğunu gördük. Ama bu tabiki mazeret olamaz. Bizim oradaki en büyük hatamız çabuk dağılmamız oldu. Onun moral bozukluğunu çabuk atlatmalıydık. Burada takım anlamında büyük yanlış yaptık ve daha sonraki dakikalarda da kötü bir oyun ortaya koyduk. Böyle maçlardan da dersler çıkarmamız gerekiyor. Önümüzde daha zor bir maç var ve biran önce o maça odaklanmamız gerekiyor. Ama bu maçtan da gerekli dersleri çıkaracağız."

Öte yandan Trabzonspor karşılaşmasından mutlaka galibiyet istediklerini de ifade eden Veysel, "Trabzonspor maçı zor olacak. Onlar da bu yıl bir hava yakaladılar. Şampiyonluk iddiaları var. Bu açıdan güzel bir maç olacak. Kendi sahamızda kazanmak istiyoruz. Psikolojimizi daha iyiye çekip, bu maça iyi bir psikoloji ile hazırlanırsak, Trabzonspor maçından iyi bir sonuçla ayrılacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2008 Salı 17:46:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?