6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Veysel gol suskunluğunu bozacak

Konyaspor'un 33 yaşındaki tecrübeli golcüsü Veysel Cihan 4 haftalık gol suskunluğunu Antalyaspor maçıyla bozmak istiyor.

Konyaspor'un tecrübeli ismi Veysel Cihan 4 haftalık gol hasretine Antalyaspor maçıyla son vermeyi hedefliyor. Ligin 6. haftasında oynanan Trabzonspor maçında 2, 9. haftada Hacettepe maçında 1, 17. haftada Fenerbahçe maçında da 1 gol kaydeden Veysel Cihan sonrasında oynanan Ankaraspor, Ankaragücü, Beşiktaş ve Denizlispor maçlarından boş geçti.

Yeşil-beyazlı futbolcu, bu sezon kendi açısından iyi performans sergilediğini söyleyerek, "Son haftalarda fazla gol pozisyonuna giremiyorum. Ama Denizlispor maçında girdiğim bir pozisyon vardı. Eğer o gol olsaydı ben gol hasretime son verecektim hem de deplasmandan puanla dönebilirdik. Antalyaspor maçında 4 haftalık gol suskunluğumu bozmak istiyorum. Antalyaspor maçında atacağım golleri taraftarımıza hediye etmek istiyorum" dedi.

Denizlispor maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getiren Veysel Cihan, "Denizlispor maçından galip gelebilseydik rakibimizle aramızdaki farkı açabilirdik. Maçı kazanamayınca biraz zor duruma girdik. Fakat oyun anlamında 10 kişi olmamıza rağmen iyi mücadele ettik. Bu maç bizim için geride kaldı. Bu hafta çok önemli bir Antalyaspor maçına çıkacağız. Onlarda uzun haftadır kaybetmiyor. Bu maçtan galip ayrıldığımız takdirde ligde daha rahat duruma geleceğiz. Aynı zamanda Antalyaspor maçından alacağımız 3 puan ünümüzdeki zorlu fikstürü de olumlu etkileyecektir" şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 10:59:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?