6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Yalanını polis ortaya çıkardı

GENÇ KADININ YALANINI POLİS ORTAYA ÇIKARDI

Konya'da soba kovasını doldurmak için dışarı çıkan iki çocuk annesi kadının telle boğulmak istendiğini iddia etmesinin ardındaki yalanı polis ortaya çıkardı.

Cinayet Bürosu dedektiflerinin çalışması sonucu genç kadın, ilk önce intihar etmek için kendi kendini boğmak istediğini, başaramayınca kocasından korktuğu için saldırıya uğradığını söylediğini itiraf etti.

Olay, dün akşam saatlerinde merkez Meram ilçesi Harmancık Mahallesi Yügalakova Sokak'taki bir evin önünde meydana gelmişti. Biri epilepsi hastası iki çocuk annesi Vahide K. (30), soba kovasını doldurmak için dışarı çıktığında kasklı bir kişinin kendisine saldırarak telle boğmak istediğini söylemişti. Olayın ardından araştırma yapan Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, inandırıcı bulmadığı Vahide K'yı ifadesini almak için şubeye götürdü. Burada çelişkili ifade veren genç kadın, dedektiflerin sorgusu sonrasında gerçeği itiraf etti.

'ÇOCUĞUM HASTA, İLGİSİZ KALDIM ÖLMEK İSTEDİM'

Kasklı bir kişinin kendisine öldürmeye çalışmadığını itiraf eden genç kadın, her şeyi anlattı. Kocasının güvenlik görevlisi olarak çalıştığını belirten Vahide K'nın, "Eşim bazen geceleri, bazen de gündüzleri çalışıyor. Bu yüzden benimle fazla ilgilenemiyor. İki çocuğumuz var, biri epilepsi hastası ve sürekli Ankara'ya gidip geliyoruz. Evimiz de şehrin kenarında olduğu için yalnız ve ilgisiz kalıyorum. Bu yüzden intihar etmek istedim ve odunluğa girdim. Burada bir tel bularak boynuma doladım, kendimi

öldürmeyi başaramadım. Boynumdaki izleri kocam göreceği için de korktum. Kasklı bir kişinin saldırdığı yönünde yalan hazırlayarak kocamı aradım. Herhangi biri bana saldırmadı, böyle bir şey yaptığım için pişmanım" dediği öğrenildi.

GENÇ KADININ YALANINI POLİS ORTAYA ÇIKARDI
GENÇ KADININ YALANINI POLİS ORTAYA ÇIKARDI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 12:29:05
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 14:06:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?