4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Yangın uykuda yakaladı

Konya'da 6 kişilik bir ailenin kaldığı evde sabaha karşı henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına uykuda yakalanan ailenin son anda dışarıya çıkmayı başarması olası bir faciayı önlerken, yangın itfaiye tarafından söndürüldü. 

Edinilen bilgiye göre, olay saat 03.30'da merkez Karatay ilçesi Uluırmak Ali Hoca Mahallesi Tevbe Sokak No 18/A'da meydana geldi. 6 kişilik bir ailenin kaldığı evden dumanların yükselmesi üzerine itfaiyeye haber veren komşular, daha sonra aileyi uyandırıp dışarıya çıkmalarını sağladı. Olay yerine gelen itfaiye yangına müdaha ederken, MEDAŞ görevlileri evin elektriğini kesti. 

Dumandan zehirlenmekten komşuları sayesinde kurtulan aile fertleri itfaiyenin söndürme çalışmasına da yardımcı oldu. Ev sahipleri yangını toplanan kalabalıkla birlikte korkulu gözlerle izledi. Evinin yanışını izlerken ağlamaya başlayan bir çocuğu polisler teselli etmeye çalıştı. Yangın yaklaşık 30 dakika süren çalışma sonunda söndürüldü. 6 kişilik ailenin kaldığı evin kirasının bir vakıf tarafından karşılandığı öğrenildi. Henüz çıkış nedeni belirlenemeyen yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
iha
Yayın Tarihi : 30 Mart 2007 Cuma 13:59:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?