6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

'Yaprak Dökümü'ne ilgi şaşırttı

Yaprak Dökümü dizisinin başarılı oyuncusu Halil Ergün, diziye gösterilen ilginin kendilerini de şaşırttığını söyledi.

Konya'nın Hüyük ilçesine bağlı Çavuş beldesinde hayata geçirilecek "Sonsuz Şükran Köyü Projesi" kapsamında geldiği beldede gazetecilerin Yaprak Dökümü dizisiyle ilgili sorularını cevaplandıran Halil Ergün, seyirci ilgisinin kendilerini de hayli şaşırttığını belirtti.

Ulusal bir televizyon kanalında ekranlara gelen ve yayınlandığı saatlerde izleyiciyi ekrana kilitleyen Yaprak Dökümü dizisinde "Ali Rıza Bey" rolünü üstlenen başarılı oyuncu, "Dizinin karşılık alacağını düşünüyorduk. Ama bu kadar çok değişik alanlardan, ortak alanlardan olumlu cevap alacağını pek düşünmemiştik" dedi. Filmin büyük beğeniyle izlenmesini başarılı oyuncu kadrosuna da bağlayan Ergün, şunları söyledi:

"Galiba herkesin hayatından belli parçalar var ve insanlığın aile kurumu içinde unuttuğu bazı değerleri de Yaprak Dökümü gündeme getiriyor. Tartışma açısından bazı özlemleri dile getiriyor; konuda komşuda gördüğümüz belli meseleleri gündeme getirip onun üstüne tartıştırıyor ve insanları sınıyor. Galiba lezzeti orada bunun. Bir de başarılı bir çalışma. Yazarlarıyla, yönetmenleriyle, oyuncu kadrosuyla başarılı bir çalışmanın da etkisi. Yine çok sağlam bir romancımızın şeması, yani onun omurgası üstüne oturan bir hikaye. Çok sağlam bir dramatik yapısı var. Tüm bunlar buluşunca çok da iyi bir prodüksiyon devam ediyor. Buluşmanın kendi sinerjisi de yansıdı, çok iyi oldu yani. Türkiye'de çok iyi diziler çekiliyor, çekildi, çok büyük gürültüler kopardı ama bu kadar uzun süreli ve aynı oranda devam edeni valla çok şaşırtıcı; biz de şaşırıyoruz."

Dizinin ekranlara yılbaşına doğru veda edebileceğini açıklayan Ergün, "Artık bu sene finale gidiyoruz. Yılbaşında sezon sonu mu olur, 26 daha mı yaparız onu çok daha bilmiyoruz. Seyircinin reaksiyonu da bunu biraz etkileyecek" diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2009 Perşembe 14:59:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?