6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Yaralı dede, doktoru çileden çıkardı

(ÖZEL HABER) YARALI DEDE, DOKTORU ÇİLEDEN ÇIKARDI

Konya'da geçirdiği trafik kazasından sonra hastaneye gitmeyi kabul etmeyen 77 yaşındaki yaralı sürücü, kendisini tedavi etmek için uğraş veren ambulans doktorunu çileden çıkardı.

Kaza, saat 06.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Nalçacı caddesi Sille kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Muhittin Kormaz (24) idaresindeki 42 NR 975 plakalı otomobil, kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen Mustafa Demirkesen'in (77) kullandığı 42 ASH 19 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yoldan çıkan Mustafa Demirkesen'in kullandığı otomobil refüjde bulunan ışıklı trafik levhasına çarparak durabildi. Kazada 77 yaşındaki sürücü Mustafa Demirkesen, dudağı ve yüzünden yaralandı. Olay yerine sevk edilen ambulansa alınan Mustafa Demirkesen, tedavisi yapıldığı sırada ambulanstan inerek aracının başına geçti. Sağlık görevlileri yaralı halde aracının etrafında dolaşıp duran sürücüyü hastaneye götürmek için uzun süre dil döktü. Ancak tüm çabalara rağmen hastaneye gitmeye ikna olmayan Mustafa Demirkesen, aracının şoför koltuğuna oturarak eşyalarını topladı. Ambulans doktoru, yaralı halde bırakmak istemediği sürücünün peşinden uzun süre ayrılmadı. Polislerin ve sağlık görevlilerin ısrarlarına rağmen yaralı sürücü, "Bir şeyim yok" diyerek hastaneye gitmeyi reddetti.

Ambulansın gereksiz yere bekletilmemesi için olay yerinden ayrılmak isteyen ambulans doktoru, Mustafa Demirkesen'den mevzuat gereği tedavi reddi evrakını imzalamasını istedi. Ancak yaralı sürücü ne hastaneye gitmeye ne de evrakı imzalamaya yanaştı. Bu da ambulans doktorunu çileden çıkardı. Doktorun söylediklerine aldırış etmeden kaza alanında dolaşıp bir şeylerle uğraşan yaralı sürücünün hasar gören aracını incelediğini gören ambulans doktoru, "Bu dünya malı amca, boşver bunu. Sen kendine bakmıyorsun" diyerek tepki gösterdi. Doktorun tepkisine de aldırış etmeyen sürücüyü bu seferde polisler ikna etmeye çalıştı. Polislerin ikna çabalarının ardından yaralı sürücü "Bir şeyim yok, oğlumu arayacağım" diyerek gönülsüz de olsa ambulansa binmek zorunda kaldı. Uzun uğraşlar sonunda ambulansa bindirilen yaralı sürücü Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

(ÖZEL HABER) YARALI DEDE, DOKTORU ÇİLEDEN ÇIKARDI
(ÖZEL HABER) YARALI DEDE, DOKTORU ÇİLEDEN ÇIKARDI
(ÖZEL HABER) YARALI DEDE, DOKTORU ÇİLEDEN ÇIKARDI
(ÖZEL HABER) YARALI DEDE, DOKTORU ÇİLEDEN ÇIKARDI
(ÖZEL HABER) YARALI DEDE, DOKTORU ÇİLEDEN ÇIKARDI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2009 Salı 12:22:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?