6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Yaralı gence sedyede dayak!

KONYA’nın Karatay İlçesi'nde, gençler arasındaki yan bakma kavgasında, iki kişi yaralandı. Levent K.'yı (23), bıçaklayıp kaçan gençler, götürüleceği hastanenin önünde bekleyip sedyeyle ambulanstan indirilirken bir kez daha saldırdı. Levent K., hastanedeki sivil polisler tarafından kurtarılarak, Acil Servis’e alındı.

Olay, saat 23.30 sıralarında Köprübaşı Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Levent K., kardeşi M.K. (12) ile sohbet ederken, yoldan geçen Harun Uyar (18), Semih Y. (19) ve kardeşi Ö.Y. (16) ‘Ne bakıyorsun’ diyerek tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce, gençler üzerlerindeki bıçakları çıkarıp birbirlerine saldırdı. Olayda, Levent K. sırtından ve karnından, Semih Y. ise karnından yaralandı.

Yaralılardan Levent K., ambulansla Konya Numune Hastanesi’ne götürüldü. Olayın ardından kaçan ve hastanenin önünde beklemeye başlayan Ö.Y. ve Harun Uyar, sedye ile ambulanstan indirilen Levent K.'ye saldırdı. Yaralı halde yattığı sedyeden karşılık vermeye çalışan Levent K., hastanede görevli sivil ve resmi polisler tarafından kurtarılarak, Acil Servis’e alındı.

Polis, Harun Uyar ve Ö.Y.’yi gözaltına aldı. Levent K. ve Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Semih Y.’nin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu açıklandı. 12 yaşındaki M.K.’nin, ağabeyini yaralı halde görünce ağladığı, ağabeyinin ise kardeşine ‘ağlama’ diye kızdığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü, zanlıların sorgularının ardından Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edileceği açıklandı.

DHA
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2008 Pazartesi 12:43:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?