6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Yaralılar müdahale sırası bekledi

YARALILAR MÜDAHALE SIRASI BEKLEDİ

Konya'da iki ayrı olayda lise son sınıf öğrencileri, bıçaklanarak yaralandı. Daha önce de bıçaklama olayından iki yaralı gelmesi nedeniyle yaşanan yoğunluktan dolayı yaralılar müdahale sırası bekledi.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde merkez Karatay ilçesi Akarçay Caddesi'nde 4 kişi ile tartışan M.Ş. sırtından bıçaklandı. Yaralanan lise son sınıf öğrencisi M.Ş, arkadaşları tarafından çağırılan ambulansla sırtındaki bıçakla birlikte Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı bir süre daha önce bıçakla yaralama olayından gelenlerin müdahalesi devam ettiği için bekletildi.

İlerleyen saatlerde yine merkez Karatay ilçesi Saçlı Kasap Caddesi'nde bıçakla yaralama olayı meydana geldi. Lise son sınıf öğrencisi T.A. (19), kız meselesi yüzünden tartıştığı iki kişi tarafından karnından bıçaklandı. Yaralanan genç, ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorlar üst üste meydana gelen bıçaklama olayları nedeniyle zor anlar yaşadı. Yaralılar bir süre müdahale sırası bekledi. Acil Servis'te müdahaleleri yapılan iki gencin de sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Her iki

olayla ilgili polis toplam 6 şüpheliyi gözaltına aldı.

YARALILAR MÜDAHALE SIRASI BEKLEDİ
YARALILAR MÜDAHALE SIRASI BEKLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2010 Salı 12:28:04
Güncelleme :2 Mart 2010 Salı 12:58:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?