6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Yarı final bayramı!

Türkiye'nin 2008 Avrupa Kupası'nda Hırvatistan'ı penaltılarla elemesinin ardından Konyalılar sokağa akın ederek, galibiyeti kutladı.

Büyük heyecana sahne olan maçın son dakikalarında Semih'in attığı golle eşitliğin sağlanmasının ardından penaltılarda 4-2 üstün gelmesiyle yurdun dört bir yanında sevinç çığlıkları atıldı.

Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Konya'da da zafer Meydanı'nda toplanan her yaştan yüzlerce vatandaş, Ay-yıldızlı takımımız lehine tezahüratlarda bulundu. Araçlarına binerek Atatürk Caddesi'nde konvoy oluşturan Konyalıların yanı sıra şehirdeki turistlerde tezahüratlarıyla eşlik etti.

Galibiyetle birlikte adeta kendilerinden geçen vatandaşlar, önünü kestikleri araçları sallayarak kendilerinden geçti. Atatürk caddesini trafiğe kapatan vatandaşlara zaman zaman polisler müdahale etmek zorunda kaldı..

Ay-yıldızlı takımın galibiyetini attıkları çeşitli sloganlarla kutlayan taraftarların hızı gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Vatandaşlar, birbirinden ilginç kıyafet ve sevinç gösteriyle de kutlamalara renk kattı.

.
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2008 Cumartesi 10:24:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet kırbaş IP: 88.241.165.xxx Tarih : 22.06.2008 13:41:30

allah razı olsun milli takımdan o ne güzel inanış o ne güzel bi maç bu ne müthiş bir futboldur hala titiryorum ve övünüyorum helel olsun genç arkadaşlara.ben böyle bi maçı ilk defa c.tesi izledim inanın bana hiçbizaman bu kadar heyecanlı oldugumu hatırlamıyorum.inşaallah almanyayıda yenip final vizesini alacagız