6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Yaşama iki gün tutunabildi

KAYINBİRADERİ TARAFINDAN BIÇAKLANAN KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Konya'da bayram ziyaretine gittiği babasının evinden geç dönen karısını dövdüğü iddiasıyla kayınbiraderi tarafından göğsünden bıçaklandıktan sonra ağır yaralı olarak polis tarafından hastaneye yetiştirilen şahıs, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Olay, önceki gün saat 20.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Çimenlik Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, alkol alan Hakkı Çıbık, bayram ziyareti için gittiği babasının evinden geç dönen eşi Hatice Çıbık ile tartışmaya başladı. Tartışmanın alkolünde etkisiyle kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine eşini dövdüğü iddia edilen Hakkı Çıbık, kendisine müdahale eden amcasının oğlu aynı zamanda kayınbiraderi olan Mahir Ç.'yi kalçasından bıçakladı. Yaralanan Mahir Ç.'de kendisini bıçaklayan eniştesi Hakkı

Çıbık'ı göğsünden bıçakladıktan sonra kaçtı. Ağır yaralanan ve aşırı kan kaybeden şahıs, olay yerinden geçen polisler tarafından ekip aracıyla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ameliyata alındıktan sonra Yoğun Bakım Ünitesi'ne alınan şahıs iki gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Yaralı olarak kaçtıktan sonra polis tarafından yakalanan ve adliyeye sevk edilen şüpheli Mahir Ç.'nin tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2010 Pazartesi 09:46:05
Güncelleme :13 Eylül 2010 Pazartesi 10:06:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?