6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Yaşlı adam cinnet geçirdi!

Konya'nın Hüyük ilçesinde dini nikahlı karısını geçirdiği cinnet sonucu tabanca ile vuran yaşlı adam, ardından kafasına tek kurşun sıkarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Çamlıca beldesinde ikamet eden ve bir süre önce eşini trafik kazasında kaybetmesinin ardından dini nikahla Emine Üçdal'la (40) evlenen 64 yaşındaki Ali Doğan, iddiaya göre geçinemediği için sık sık tartıştığı eşini kuru sıkıdan bozma tabanca ile vurdu.

Ardından tabancayı kafasına dayayan yaşlı adam tek kurşunla intihar etti. Vücuduna isabet eden kurşunla yaralanan Emine Üçdal, silah sesini duyamadığı için olaydan haberdar olmayan komşularına giderek kendisinin ve eşinin yaralandığını söyledi. Olayın ardından eve gelen komşuları yaşlı adamın cansız bedeni ile karşılaştı. Olay yeri inceleme ekibi olayın meydana geldiği evde incelemede bulunurken, savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Karnına isabet eden kurşunla yaralanan Emine Üçdal, Hüyük Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak acil serviste yapılan müdahalenin ardından ameliyata alındı. Üçdal'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Eşini vurduktan sonra intihar eden yaşlı adamın cenazesi ise Cumhuriyet Savcılığı tarafından yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2008 Pazartesi 18:40:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?