7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Yaşlı adam parası için öldürülmüş!

Konya'nın Seydişehir ilçesinde geçtiğimiz günlerde başından tabancayla vurularak öldürülen şahsın, arkadaşı tarafından 13 bin 500 YTL için öldürüldüğü ortaya çıktı.

Olay, 2 gün önce Seydişehir ilçesi Yenicami Mahallesi 1304. Sokak'ta meydana gelmişti. Geçimini bıçak bileyerek sağlayan ve tek başına yaşayan 72 yaşındaki Altan Eroktoy, eve gelen komşuları tarafından ölü bulunmuş, yapılan otopside başından tabancayla vurularak öldürüldüğü anlaşılmıştı.

Polis ekipleri, yaptıkları araştırma sonucu şahsı öldürdüğü iddia edilen Y.Ç.'yi gözaltına aldı. Y.Ç.'nin yapılan sorgusunda, öldürülen Altan Eroktoy ile birlikte Eroktoy'a ait 60 cumhuriyet altınını 13 bin 500 YTL'ye bozdurarak şahsın evine geldiklerini, bir süre sohbet ettikten sonra yanında getirdiği tabanca ile Eroktoy'a iki el ateş ettiğini, birinin başına, birinin de duvara isabet ettiğini söylediği öğrenildi.

Daha sonra kapıyı kilitleyip olay yerinden kaçtığını anlatan Y.Ç.'nin olayda kullandığı tabancayı da Çarşamba Çayı'na attığı belirtildi. Polis ekipleri, Y.Ç.'ye yardım ettiği belirlenen 1'i bayan 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Zanlıların yapılan ilk sorgularının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2008 Salı 11:52:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet aydın IP: 88.243.212.xxx Tarih : 26.02.2008 12:26:42

ÖYLE BİRİYİMKİ KENT HABER GİBİ 24 SAAT HABER İZLESEM DOYAMIYORUM. not.SADECE TÜRKİYE HABERLERİNE.ÇÜNKÜ TÜRKİYENİN HABERLERİ, DÜNYANIN HİÇ BİR ÜLKESİNİN HABERİNE BEZEMİYOR.BAKINIZ ŞU 81 İLE. İLK 5. KONYA,ADANA,SAMSUN,GAZİANTEP VE SİVAS. Tecavüz Gasp Adam öldürme ve yaralama, YETER BE YETER. BİZLER UZAYDAN GELMEDİK. HEPİMİZ ADEM OĞULLARIYIZ.