6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Yaşlı adama çıplak şantaj

YAŞLI ADAMA ÇIPLAK ŞANTAJ

Konya'da 25 yaşındaki bir kadının evine çay içmeye giden yaşlı adamı silah zoruyla çırılçıplak soyarak görüntülerini çektikten sonra cebindeki parasını alıp, boş senete imza attırdığı iddia edilen biri kadın 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olay merkez Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi'nde bir evde yaşandı. İddiaya göre, 25 yaşındaki Kevser T., 57 yaşındaki M.A.'yı eve çay içmeye çağırdı.

Bir bahane ile M.A.'yı yatak odasına sokan Kevser T., soyunmaya başladığı anda içeri Mustafa D.(22) ile Mustafa Y.(37) girdi. Mustafa D., "Eşimle ne yapıyorsun" diyerek yaşlı adamın üzerine yürürken, Mustafa Y. de belindeki silahı çekti. Yaşlı adamın üzerindeki kıyafetleri zorla çıkarttıran Mustaf Y. ve Mustafa D., Kevser T. ile çıplak görüntülerini çektikten sonra silah zoruyla boş bir senet imzalatıp, cebindeki paraları aldıktan sonra, "Polise gitme görüntüleri dağıtırız" diyerek serbest bıraktı.

Yaşadığı şokla polise giden yaşlı adam, başından geçen olayı anlattı. Harekete geçen polis ekipleri Kevser T., Mustafa D. ve Mustafa Y.'yi göz altına aldı. Evde yapılan aramada zorla imzalatılan senet ile kurusıkı tabanca çıktı. Şüpheliler suçlamaların çoğunluğunu kabul ederken, çektikleri görüntüyü sildiklerini söyledikleri öğrenildi.

İfadeleri alınan şüpheliler, "Hürriyeti yoksun bırakma, nitelikli yağma ve zorla senet imzalatma" suçlarından sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı.

YAŞLI ADAMA ÇIPLAK ŞANTAJ
YAŞLI ADAMA ÇIPLAK ŞANTAJ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2009 Cumartesi 11:07:01
Güncelleme :17 Ekim 2009 Cumartesi 13:07:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?