3
Mayıs
2024
Cuma
KONYA

Yaşlıları sevindiren ziyaret

Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu üyeleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek Konya Huzurevi'ndeki yaşlıları ziyaret ederek hediye verdi. 

Huzurevindeki ziyarete, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya İl Başkanlığı Sosyal İşler Başkanı Bedriye Günaydın ve il yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yaşlılarla bir süre sohbet eden Başkan Akyürek ve AK Partililer, onlara çiçek ve çeşitli hediyeler verdi. Yaşlılığın hayatın bir gerçeği olduğunu ve yaşlılığı kabullenmenin bir erdem olduğunu belirten AK Parti Konya İl Başkanlığı Sosyal İşler Başkanı Bedriye Günaydın, "Unutmamalıyız ki; bizim dışımızdakilerden sevgiye en çok muhtaç olanlar yaşlılarımızdır. Tıpkı bizim bir zamanlar onların sevgilerine muhtaç olduğumuz gibi. Yaşlılarımıza sevgimizi onların onuruna saygı duyarak gösterebiliriz. Onura saygı duymak sevgide ölçülü olmaktır. Bizler, yaşlılara gösterdiğimiz sevgiyle genç kuşağa örnek olmayı başardığımız ölçüde yaşlandığımızda saygıyı hak edebileceğiz" dedi. 

Geçmişi olmayanın bugünü ve yarınının da olmayacağını dile getiren Günaydın, bu nedenle yaşlıların geleceğini planlamanın en önemli stratejik hedefleri arasında yer aldığını sözlerine ekledi.
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2006 Pazartesi 16:27:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?