6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Yatırımlar geziyle tanıtıldı

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar ile birlikte ilçe genelinde yürütülen çalışmaları inceledi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay'a sunulan hizmetler noktasında birlikte hareket ettiği ve ortaklaşa kararlar aldığı meclis üyeleri ve muhtarlara yönelik ilçe genelini kapsayan gezi programı düzenledi.

İlçede yürütülen çalışmaları yerinde inceleme fırsatı bulan meclis üyeleri ve muhtarlar gezi kapsamında Karmek Merkez Binası, belediye öncülüğünde kurulan kooperatifler, ilçeye kazandırılan kamu binaları, yeni açılan ve genişletilen caddeler, Tatlıcak Tesisleri, Park Bahçeler Müdürlüğü, Adalet Parkı, ilçeye yapılması planlanan Olimpiyat Parkı ve Kapalı Yüzme Havuzu'nun yapılacağı alanlarını da görme fırsatı buldular.

Karatay'da uyum içerisinde bir çalışma örneğinin gösterildiğini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, "Belediye Meclisiyle, muhtarlarımızla, resmi kurumlarımız ve sivil toplum örgütlerimizle beraber Karatay'ın gelişmesi adına birlikte kararlar veriyor ve verilen kararları uyguluyoruz" dedi.

Karatay'ın gelişmesi adına sunulan her fikre açık olduklarını ifade eden Başkan Hançerli, "Karatay'ın hakettiği kent görünümü ve yaşantısını kazanması için önümüze sunulan projeler üzerinde çalışıyoruz. Halkımıza daha rahat ve huzurlu bir ilçede yaşama imkanı sunmak için çaba sarfediyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 15:18:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?