7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Yaz Spor Okulları açıldı

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları eğitim vermeye başladı.

11. Yaz Spor Okulları'nın açılışı nedeniyle Belediye Spor Tesislerinde düzenlenen törende konuşan Ereğli Belediye Başkanı Ahmet Özdoğan, 11 öğretmenin futbol, basketbol, voleybol, tenis ve yüzme branşlarında 400 öğrenciyi eğiteceğini söyledi.

Çocukların daha iyi bir yaz tatili geçirmesi amacıyla ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirten Başkan Özdoğan, "Çocuklarımızın gelişimleri için ne kadar çalışsak azdır. Bu yılda çocuklarımızın spor yaparak iyi vakit ve yararlı bir tatil geçirmelerini sağlamak için Yaz Spor Okullarımızı açıyoruz. 11 öğretmenimiz, yaklaşık 400 öğrencimiz var. Daha önce sözünü verdiğimiz her mahallemize çocuk oyun grupları ile jimnastik aletlerinin de bulunduğu semt sahalarını yaptık. Şimdi bu sahalarımızda vatandaşlarımızın spor yaptıklarına şahit oluyoruz. Bu bizleri fazlası ile memnun ediyor" dedi.

Başkan Özdoğan, Ereğli'nin kültürel anlamda gelişmiş olmasına rağmen bir sanat merkezinin bulunmaması şikayetini de değerlendirdiklerini anlatarak, "Eski Gülbahçe Kapalı Pazarının belediyemize tahsisini sağlayarak burada sinema, tiyatro ve konferans salonu inşasına başladık. Kısa sürede bitirerek faaliyete açacağız" diye konuştu.Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları eğitim vermeye başladı.

11. Yaz Spor Okulları'nın açılışı nedeniyle Belediye Spor Tesislerinde düzenlenen törende konuşan Ereğli Belediye Başkanı Ahmet Özdoğan, 11 öğretmenin futbol, basketbol, voleybol, tenis ve yüzme branşlarında 400 öğrenciyi eğiteceğini söyledi. Çocukların daha iyi bir yaz tatili geçirmesi amacıyla ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirten Başkan Özdoğan, "Çocuklarımızın gelişimleri için ne kadar çalışsak azdır. Bu yılda çocuklarımızın spor yaparak iyi vakit ve yararlı bir tatil geçirmelerini sağlamak için Yaz Spor Okullarımızı açıyoruz. 11 öğretmenimiz, yaklaşık 400 öğrencimiz var. Daha önce sözünü verdiğimiz her mahallemize çocuk oyun grupları ile jimnastik aletlerinin de bulunduğu semt sahalarını yaptık. Şimdi bu sahalarımızda vatandaşlarımızın spor yaptıklarına şahit oluyoruz. Bu bizleri fazlası ile memnun ediyor" dedi.

Başkan Özdoğan, Ereğli'nin kültürel anlamda gelişmiş olmasına rağmen bir sanat merkezinin bulunmaması şikayetini de değerlendirdiklerini anlatarak, "Eski Gülbahçe Kapalı Pazarının belediyemize tahsisini sağlayarak burada sinema, tiyatro ve konferans salonu inşasına başladık. Kısa sürede bitirerek faaliyete açacağız" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2008 Cumartesi 15:38:16
Güncelleme :21 Haziran 2008 Cumartesi 15:38:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?