6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Yeni görev yerine gidecekti

YENİ GÖREV YERİNE GİDECEKTİ

Konya'da meydana gelen trafik kazasında kızıyla birlikte hayatını kaybeden Emniyet Amiri Ersin Biçer'in, tayininin Gaziantep'e çıkması nedeniyle izine ayrılarak çocuklarını gezdirdikten sonra ilişik kesmek için yola çıktığı öğrenildi.

Gece saatlerinde Konya'nın Ereğli ilçesinde Siirt Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amirliği yapan iki çocuk babası Ersin Biçer'in (35) kullandığı 06 AV 4260 plakalı otomobil ile H.B. idaresindeki 73 SS 150 plakalı otomobil çarpışmış, kazada Biçer ile 1 yaşındaki kızı Ecenas hayatını kaybetmiş, eşi Elçin ile diğer kızı 8 yaşındaki Sena Biçer ise yaralanmıştı.

Emniyet Amiri Ersin Biçer'in geçtiğimiz yıl terfi ettiği, bu yıl ise Siirt'ten Gaziantep'e tayinin çıktığı öğrenildi. Tayini çıkmasının ardından izine ayrılarak Ankara'da ailesinin yanına çocuklarını götürdüğü ve ilişik kesmek için tekrar Siirt'e dönerken kazanın meydana geldiği bildirildi. Kazada hayatını kaybeden baba ile kızının cenazesi bugün Ereğli Devlet Hastanesi morgundan alınarak defnedilmek üzere Ankara'ya götürüldü.

Yaralanan Emniyet Amirinin hemşire eşi Elçin'in hayati tehlikesinin bulunduğu, 8 yaşındaki Sena Aybegüm'ün ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

YENİ GÖREV YERİNE GİDECEKTİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2010 Pazartesi 13:51:00
Güncelleme :12 Temmuz 2010 Pazartesi 14:09:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?