4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Yeni hizmet binası yakında açılacak

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi, Eski Garaj civarında yapımı devam eden ve bu yıl içinde tamamlanacak olan yeni hizmet binasının çevre düzenleme çalışmalarına hız verdi. 

Vatandaşlara daha modern ve teknolojik imkanlarla donatılmış bir binada hizmet vermeye hazırlanan Karatay Belediyesi, Eski Garaj ile Melike Hatun Çarşısı arasında kalan bölgede yeni düzenlemelere gidiyor. Yapılan imar düzenlemeleri ile hizmet binası önünde yer alan petrol istasyonu ve alışveriş merkezi yıkılarak aradaki taşıt yolu araç trafiğine kapatılırken, 3 bin 600 metrekarelik dinlenme ve yeşil alanında yer alacağı çalışmalar için yaklaşık 500 bin YTL harcanacağı bildirildi.
Yeni hizmet binasında incelemelerde bulunan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, hizmet binasının bu yıl içinde bitirileceğini ve yapılan yeni düzenlemeler ile bölgenin çehresinin tamamen değişeceğini belirterek, belediye hizmet binası önündeki imar yolunun da trafiğe kapandığını ve bu alanda kamelyasıyla, havuzuyla, su oyunlarıyla ve yeşil alan çalışmasıyla büyük bir çevre düzenlemesine gidildiğini söyledi.

 Başkan Hançerli, 2007 yılı içerisinde yeni hizmet binasında vatandaşlara geniş ortamlarda hizmet vermeye başlayacaklarını sözlerine ekledi.
iha
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2007 Salı 19:00:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?