6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Yeni seçilen başkanlara ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Başkanı Faruk Dügen ve il teşkilatı yöneticileri, Beyşehir'de partilerinin kazandığı belediyeleri ziyaret etti.

İlçeye bağlı beldelerdeki ziyaretlerin ardından Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı'yı ziyaret eden İl Başkanı Faruk Dügen, yeni seçilen belediye başkanlarının il teşkilatı olarak yanlarında olduklarını söyledi.

Seçim sonuçlarının hayırlı olması temennisinde bulunan Dügen, seçim sonrası gerçekleştirilen bu ziyaretlerin seçim yorgunluğunun giderilmesine de vesile olduğunu belirterek, “Her beldemizin farklı farklı sorunları var. Yeni seçilen belediye başkanlarımızdan da yaptığımız ziyaretlerde bu sorunları birebir dinliyoruz. İnşallah il genel meclisi üyesi arkadaşlarımızla birlikte bu sorunlara çözüm üretme konusunda bu ziyaretlerimizin faydası olacaktır. Beyşehir'de de daha önce il genel meclis üyeliği yapmış bir arkadaşımızın bu görevi üstlenmesinden dolayı ayrıca çok memnunuz. İnşallah bu tecrübelerinizin bir sinerji olarak Beyşehir'e de yansımasını ümit ediyorum. Yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı İzzet Taşcı da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, geçmişteki tecrübelerini belediye başkanlığı döneminde geleceğe yansıtarak Beyşehir'e önemli hizmetler yapacaklarına inandıklarını söyledi. Belediye Başkanı İzzet Taşcı, günün anısına İl Başkanı Faruk Dügen'e Beyşehir gölünde günbatımını yansıtan bir fotoğraf tablosu hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2009 Cuma 15:31:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?