6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarı açıldı

KONYA 6. YEREL YÖNETİM İHTİYAÇLARI FUARI AÇILDI

Konya 6. Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarı ile 7. Yapı Malzemeleri ve Isıtma, Soğutma Ekipmanları Fuarı ziyarete açıldı.

Konya Ticaret Odası (KTO) Tüyap Uluslar arası Fuar Merkezi'nde düzenlenen açılış törenine Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Belediyeler Birliği üyesi il, ilçe ve belde belediye başkanları, oda ve borsa başkan vekilleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya'nın önemli toplantı ve fuarlara ev sahipliği yapan bir kent haline geldiğini belirterek, "Bugün burada düzenlenen fuar, özellikle yerel yönetimler için önemli bir fuar. Yerel yönetimler için malzeme ve proje üreten firmalarla yerel yöneticilerin bir araya gelebildiği önemli bir fuarı organize etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Fuar sadece bununla kalmıyor, buraya gelen yerel yöneticilerimize hizmet içi eğitim seminerleri de düzenleyerek daha kaliteli hizmet üretebilmeleri için alt yapı oluşturuyoruz. Bu nedenle geleneksel hale getirdiğimiz ve bu yıl 6. sını düzenlediğimiz Konya Kent Fuarı, yerel yönetimlerin gelişmesi ve daha iyi hizmet verebilmeleri için bulunmaz bir fırsat oluşturuyor" dedi.

Konya Valisi Aydın Nezih Doğan ise, çağdaş devletlerde devletin görevinin vatandaşının ve hizmet üretenin önünü açmak olduğunu ifade ederek, fuarda devlet dışında yapılan bir organizasyonun nasıl başarılı olabileceğinin kanıtlandığını dile getirdi.

Konuşmaların ardından protokol üyelerinin kurdele kesiminin ardından fuar ziyarete açıldı. Bir süre fuarı gezen davetliler, sergilenen ürünler hakkında yetkililerden bilgi aldı. Fuarda yerel yönetim ihtiyaçları, kent mobilyaları, park ve bahçe ekipmanları ile yapı malzemeleri, ısıtma ve soğutma ekipmanları sergileniyor.

KONYA 6. YEREL YÖNETİM İHTİYAÇLARI FUARI AÇILDI
KONYA 6. YEREL YÖNETİM İHTİYAÇLARI FUARI AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2010 Perşembe 15:37:05
Güncelleme :8 Nisan 2010 Perşembe 15:40:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?