3
Mayıs
2024
Cuma
KONYA

Yeşil-Beyazlılar'ın maç hazırlığı

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 5. haftasında kendi sahasında oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. 

Sivasspor'u yenerek iç sahadaki ilk galibiyetini almak isteyen yeşil-beyazlılar, Tatlıcak M.Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Nurullah Sağlam nezaretinde çalıştı. Mısır Milli Takımı'nda bulunan kaptan El Saka ve Milli Takım kampında bulunan kaleci Özden'in dışında tam kadro halinde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra kondisyon ağırlıklı çalışmaya geçen Yeşil-beyazlılar yaklaşık 1.5 saat süren bir antrenman yaptı. 

Beşiktaş maçında tribünlere yaptığı hareket sonrası kırmızı kart görerek oyun dışı kalan, kulüpten de 15 bin YTL para cezası alan defans oyuncusu Ömer Gündostu sahalarında oynadıkları ilk 2 maçta alamadıkları galibiyeti hafta sonu Sivasspor'u yenerek almak istediklerini belirterek, "Pazar günü 2 takım halinde oynanan hazırlık maçında takımın durumunun iyi olduğunu gördük. Lige verilen arayı çok iyi çalışarak değerlendirdiğimize inanıyorum. İnşallah daha önceki maçlarda elde edemediğimiz galibiyete Sivasspor'u yenerek ulaşacağız ve taraftarımıza 3 puan sevinci yaşatacağız. Zor ve kritik bir döneme giriyoruz. Daha önce olduğu gibi bundan sonra da tüm maçlarımıza kazanmak için çıkacağız. Rakibin kim olduğu önemli değil. Önemli olan bizim gerçek kimliğimizi sahaya yansıtmamız. Bunu başarırsak yenemeyeceğimiz takım yok" dedi. 

Takım içerisindeki uyumu da değerlendiren Ömer, "Takıma yeni dahil olan arkadaşlarımızın uyum sorunu yaşamamaları için elimizden geleni yaptık. Zaten şu an uyum sorunumuz da yok. Her geçen hafta takım olarak daha iyi olacağız" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2006 Salı 14:00:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?