6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Yetişkin Eğitimi programları sona erdi

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından ilköğretim okulu öğrencilerinin anne-babalarına yönelik düzenlenen Hayat Okulu Yetişkin Eğitimi programları sona erdi.

Hayat Okulu Yetişkin Eğitimi programlarının Ocak ayında başladığını ve 15 ilköğretim okulunda düzenlendiğini kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, programların aile içi iletişime katkıda bulunurken öğrencilerin başarısını da artırdığını ifade etti.

Çocukların kendine güvenen bireyler olarak topluma kazandırılmasının önemli olduğunu belirten Başkan Tahir Akyürek, "Bu konuda anne-babalar kadar toplumun her kesimine görev düşüyor. Konya, öğretmen-öğrenci, aile-çocuk, belediye-halk ilişkisi üst düzeyde bir şehir. Çocukların daha iyi bir geleceğe sahip olabilmesi için yerel yönetimler olarak çeşitli sosyal projelere imza attık" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün katkıları ile Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Sosyal Araştırmalar Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 5 ay süren programlarda 4 uzman yaklaşık 3 bin veliye "Aile İçi İletişim, Ailenin Başarıya Etkisi, Okul Döneminde Beslenme, Anne-Çocuk Sağlığı" konularında seminerler verdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2009 Perşembe 16:41:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?