4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Yetiştirme yurdundan dünyaevine

Konya'da 13 yaşından beri Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan 18 yaşındaki Fadimana Gündoğdu, yıllarca kaldığı yurttan beyaz gelinlikle ayrıldı.

Konya'da faaliyet gösteren yerel bir gazetede çalışan Mustafa Ayaz'la hayatını birleştiren Fadimana Gündoğdu'ya nikah öncesi kaldığı yurtta babası tarafından kırmızı kuşak bağlandı. Konya Sosyal Hizmetler İl Müdürü İzzet Güneş, kendi yurtlarında yetişen Fadimana'nın duvağıyla yuvadan ayrılmasının kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, çifte mutluluklar diledi. Damat Mustafa Ayaz ve gelin Fadimana Gündoğdu ise, hem mutlu hem de çok heyecanlı olduklarını dile getirdiler. Daha sonra gelin ve damat, gelinin yurt arkadaşlarının alkışları eşliğinde gelin arabasına bindi.

Alaaddin Keykubat Nikah Salonu'nda gerçekleşen törende nikahı Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek kıyarken, nikah şahitliğini Konya Valisi Osman Aydın ile Anadolu Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özer yaptı. Başkan Akyürek, çiftin nikahını kıydıktan sonra nikah cüzdanını kız tarafı olarak Vali Aydın'a verdi. Çifte mutluluklar dileyen Vali Aydın ise, nikah cüzdanını Fadimana Gündoğdu'ya verdi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2007 Cuma 17:46:19
Güncelleme :14 Aralık 2007 Cuma 17:50:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?