2
Mayıs
2024
Perşembe
KONYA

YGS birincisi Konya'dan

YGS Türkiye Birincisi Abdullah Coşkun, "İki yıldan beri çok düzenli bir şekilde çalışıyoruz. Bu emeğin karşılığını aldığımız için de çok mutluyuz" diyerek başarısını ailesine armağan etti.

YGS Türkiye Birincisi olan Merve Eğitim Kurumları Büyükkoyuncu Fen Lisesi öğrencisi Abdullah Coşkun, üniversite sınavına hazırlandığı Sabah Dershanesi'nde düzenlenen basın toplantısına katıldı.

YGS'de soruların hepsini eksiksiz cevaplayarak 500 tam puanla Türkiye birincisi olan Coşkun, "Bu başarıda okulumun, dershanemin ve öğretmenlerimin büyük emeği var. İki yıldan beri çok düzenli bir şekilde çalışıyoruz. Bu emeğin karşılığını aldığımız için de çok mutluyuz. Bu başarıyı ben kazanmış olabilirim, ama
sınıfımdan herkes kazanabilirdi. Ailem bu konuda işi bana bıraktı. Bana gerekli ortamı hazırladılar, ben çalıştım, onların hep desteğini gördüm. Babam rahatsızlandı, tedavi gördüğü için evde yatıyor. Onlara çok şey borçluyum. Buraya onlar beni getirdi. Bu başarıyı onlara armağan ediyorum" dedi.

Abdullah Coşkun'un ağabeyi Ahmet Coşkun ise, "Kardeşim yıllardır planlı programlı bir şekilde çalıştı ve bugünkü başarıyı elde etti. Başarısından dolayı onu tebrik ediyorum" şeklinde konuştu. Dershane tarafından öğrenciye otomobil hediye edileceği açıklandı.

iha
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2012 Cuma 18:58:07
Güncelleme :21 Nisan 2012 Cumartesi 09:47:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?