6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Yılın ilk bebeği bir kız

KONYA'DA YILIN İLK BEBEĞİ BİR KIZ, ADI FERİDE

Konya'da 22 yaşındaki Ayşe Karaman, 2010'un ilk bebeğini saat 00.01'de 3 kilo 210 gram ağırlığında bir kız bebeği olarak dünyaya getirdi. Yeni yılın ilk bebeğine Feride adı verildi.

Konya'da yeni yılın ilk bebeği Dr. Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde dünyaya geldi. Bir yıldır evli olan Mustafa ve Ayşe Karaman çiftinin ilk bebeği, saat 00.01'de 3. kilo 210 gram 50 santimetRe boyunda doğdu. Yılın ilk bebeğine anne Ayşe Karaman tarafından kaynanasının ismi olan Feride adı verildi. İki gün önce Çumra ilçesi Çiçek Köyü'nden gelerek hastaneye yatan Ayşe Karaman, doğum sırasında eşinin yanında bulunamadığını, eşinin doğum haberini alıp almadığını bilmediğini söyledi. Doğum sonrası

bebeğini kucağına alan anne Ayşe Karaman," Çok mutluyum. Allah olmayanlara versin. Kızımın adını çok sevdiğim kaynananım adı olan Feride ismini koydum" şeklinde konuştu. Doğum sonrası Ayşe Karaman'ı ilk tebrik edenler hastane görevlileri olurken, anneye bir yardım derneği tarafından çeşitli hediyeler verildi. Doktorlar Feride bebeğin ve annesinin sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtti.

KONYA'DA YILIN İLK BEBEĞİ BİR KIZ, ADI FERİDE
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2010 Cuma 09:03:03
Güncelleme :1 Ocak 2010 Cuma 09:46:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?