4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Yol genişletme çalışmaları sürüyor

Konya'nın merkez Meram ilçe Belediyesi, beş mahallenin içinden geçen 3 kilometre uzunluğundaki Küçük Kovanağzı Caddesi'nde yol genişletme çalışmalarına başladı.

Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından çalışmalara başlanan Küçük Kovanağzı Caddesi'nde incelemede bulundu.

Başkan Tuzcuoğlu, Ladikli, Büyük Kovanağzı, Küçük Kovanağzı, Arif Bilge ve Hacı İsa Efendi Mahalleleri'ni kritik anlamda etkileyen çok önemli bir yol çalışmasını başlattıklarını belirterek, "Genişliği yer yer 4 metreye kadar düşen yaklaşık 3 kilometre uzunluğundaki bu caddenin genişliğini 15 metreye çıkaracağız. Güzergah boyunca bütün bahçe duvarları, garajlar yıkılıp yeniden yapılacak. Daha önce bu bölgede Çakılharmanlar, Balaban ve Diler Caddesi'nde çok önemli yol genişletme çalışmalarımız oldu. Bu caddede yapacağımız çalışma en az onlar kadar hatta onlardan da önemli bir çalışmadır. Buradaki çalışmaya muhtarlarımızın çabası ve halkımızın desteğiyle başladık. Vatandaş-belediye işbirliğinin güzel bir örneğini bu caddede sergilemiş olacağız. Daha önce yaptığımız caddelerde gösterdiğimiz özenin vatandaşlarımız tarafından görülmesi ve belediyeye olan güvenin artması bu caddedeki çalışmalara başlamamıza zemin hazırlamıştır. Tamamlandığında bu mahallelere en az bir kat daha değer kazandıracak ve trafikte de çok büyük rahatlama sağlanacaktır" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2007 Perşembe 15:22:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?