4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Yol ortasında alkollü sürücü

Konya-Ankara karayolunun 1. kilometresinde otomobilini yol ortasında stop ederek içinde hareketsiz bir şekilde bekleyen sürücü, 222 promil alkollü çıktı. 

Dün gece saatlerinde, Konya-Ankara karayolunda 42 PT 420 plakalı otomobilinde alkol alan İsmail Hakkı Eski, karayolunun 1. kilometresinde aşırı alkolün etkisiyle yolun ortasında aracını stop etti. Yolun ortasında park halinde duran otomobilinin içinde bekleyen sürücü, hiç bir şeyi umursamadı. Birçok araç, alkollü sürücünün bulunduğu otomobile çarpmaktan son anda kurtulurken, bazı vatandaşların ikna etmesiyle otomobil yolun kenarına çekildi. 

Daha sonra olay yerine gelen polis ekipleri, alkollü sürücüyü araçtan indirerek, aracı yol dışına çekti. 

Yol dışında yapılan alkol testinde Eski'nin 222 promil alkollü olduğunu belirleyen polis, ehliyetine 6 ay el koydu ve 448 YTL para cezası uyguladı. Polis, alkollü sürücüye bir yakınını çağırarak aracını aldırmasını istedi. Bunun üzerine alkollü sürücü, "Ben bir suç işlemedim. Sadece biraz kafamı dağıttım. Ben kendim götüreyim aracımı" şeklinde konuştu. Otomobil daha sonra sürücünün bir yakını tarafından olay yerinden götürüldü.
iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2007 Çarşamba 10:56:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?