5
Mayıs
2024
Pazar
KONYA

Yunanlı askerlerin maç keyfi

Kaldıkları otelde Türk vatandaşlarının da aralarında bulunduğu yaklaşık 15 kişilik bir grupla maçı izleyen askerler, Yunanistan ataklarında hop oturup, hop kalktı. Maçın ilk yarısı sonunda skordan memnun olmadıkları yüzlerinden anlaşılan Yunanlılar, ikinci yarıda ise mavi-beyazlı oyuncuların daha etkili oyununun etkisiyle mutlu oldular.

Maçın sonlarına doğru gelişen bir pozisyonda Yunanlı futbolcunun topu ağlara göndermesiyle havalara sıçrayan Yunan askerleri, hakemin golü iptal etmesi üzerine oldukça sinirlendi. Maçın son düdüğü ile birlikte Yunanlılar, üzgün bir şekilde odalarına geçerken, NAM 04 Yunanistan Hava Birliği Komutanı Giorgos Tsantidis, mücadeleyi değerlendirdi. Tsantidis, maçın ortada geçtiğini belirterek, "Hem Türk, hem de Yunan takımı çok iyi bir maç çıkardı. İkisinin de durumları gayet iyiydi. Sonuç olarak, olabilecek en iyi skor ortaya çıktı" dedi.


Türk takımlarından Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı tanıdığını kaydeden Yunan komutan, Milli Takım oyuncularımız içinden de sadece Rüştü’yü tanıdığını ifade etti. Türk-Yunan dostluğunun sürmesi gerektiğinin altını çizen Tsantidis, "Türk-Yunan dostluğunun geleceğinin çok daha muhteşem olacağını düşünüyorum. Eğer birbirimizin tarihini daha iyi anlayabilirsek, daha da dostça yaşayabiliriz" diye konuştu.

iha-konya
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2004 Perşembe 11:13:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?