4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Zanlıdan soğuk kanlı itiraflar!

Konya'da sevgilisini kullanarak, boş bir araziye getirdiği iş adamını 67 yerinden bıçaklayarak öldüren katil zanlısı Cüneyt K., suçunu soğuk kanlılıkla itiraf etti. Katil zanlısı, ayaklarını bot ipleriyle bağladıkları iş adamının ellerinden ve kollarından amca oğullarının tuttuğunu, kendisinin ise cinayeti işlediğini söyledi.

Kulu ilçesi'nde tanınan iş adamlarından Hasan Görgülü, 30 Kasım'da Belçehisar mevkiinde ayakları bağlandıktan sonra defalarca bıçaklanarak öldürülmesi üzerine Kulu İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri 4 gün süren bir araştırma yaptı. Araştırmada olay yerinde içilen sigaraların izmaritlerini bulan polis, öldürülen iş adamının sigara kullanmadığını ve öldürüldüğü gün bir marketten sigara aldığını tespit etti.

Araştırmaları sürdüren polis olay günü bulunan sigaranın markasından yola çıkarak, görüştüğü kişileri belirledi. Görüşülen kişiler arasında güvenlik görevlisi olmak için başvuran "Zeliş" lakaplı bir kadını tespit etti. Gözaltına alınan kadın, iş adamının kendisine sigara aldığını, cinayeti ise evli sevgilisi ve onun amca oğullarının birlikte işlediğini itiraf etti. Bunun üzerine polis, yaptığı ani bir baskınla kadının sevgilisi Cüneyt K., amca oğulları B.K. (17) ile H.K.'yı (17) gözaltına aldı.

Polis merkezine götürülen Cüneyt K. ile amca oğulları suçlarını itiraf etti. Cüneyt K. ifadesinde, "Yeğenime sarkıntılık yapmış, daha sonra evinin etrafından takip etmiş. Yeğenim bana durumu bildirdi. Ben de bir plan yaptım, sevgilimi yanına gönderdim. Sevgilim de daha önceki konuştuğumuz yere Hasan Görgülü'yü getirdi. Amca oğullarımla birlikte Hasan'ı etkisiz hale getirdik, daha sonrada bot bağlarıyla ayaklarını bağladık. Onlar ayaklarından ve ellerinden tuttu bende bıçaklayarak öldürdüm. Bazı eşyalarını da hırsızlık süsü vermek için alarak kanalizasyona attım" dedi.
Olay yerine götürülerek tatbikat yaptırılan cinayet zanlıları, tüm suçlamaları kabul etmesinin ardından Kulu Adliyesi'ne sevk edildi.

 

iha
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2007 Çarşamba 16:48:48
Güncelleme :5 Aralık 2007 Çarşamba 16:51:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?