7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Zehir şebekesi çökertildi

UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 16 KİŞİ TUTUKLANDI

Konya narkotik polisi tarafından uyuşturucu ticareti yapıldığı iddiasıyla evlere düzenlenen operasyon kapsamında gözaltında bulunan 19 şüpheliden 16'sı çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) Narkotik Büro Amirliği ekipleri, başka illerden Konya'ya uyuşturucu getirerek pazarlayan şebekeyi 6 aylık bir çalışmanın ardından çökertti.

Özel Harekat polisinin de desteğiyle merkez Karatay ilçesi Yeni Mahalle'ye şafak vakti operasyon düzenleyen polis, gözaltına aldığı 2'si çocuk 19 şüpheliyi adliyeye sevk etti. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden kucağında bebek bulunan iki kadının da yer aldığı 19 şüpheli, savcılıkta ifadelerinin alınmasının ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Şüphelilerden 16'sı mahkeme tarafından tutuklanırken, 3'ü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

BEBEĞİYLE CEZAEVİNE GİTTİ

Uyuşturucu şebekesinin kadınları ve çocukları kullandığının ortaya çıkmasının ardından düzenlenen operasyonda çok sayıda uyuşturucu hap ile yüklü miktarda esrar ve eroinin bulunduğu operasyonda gözaltına alınan kadınlardan biri 6 aylık bebeğiyle cezaevine gönderildi. Kucağında 6 aylık bebeğiyle dikkat çeken kadının, polis tarafından yapılan çalışmada uyuşturucuyu satarken tespit edildiği öğrenildi.

UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 16 KİŞİ TUTUKLANDI
UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 16 KİŞİ TUTUKLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2010 Perşembe 16:50:02
Güncelleme :7 Ekim 2010 Perşembe 17:49:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?