7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Zehir tacirlerinin sorgusu sürüyor

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi Narkotik Büro ekipleri tarafından sokakta uyuşturucu hap ve esrar satan kişilere yönelik 2 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şüpheliler tekrar sağlık kontrolünden geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, KOM Şubesi Narkotik Büro ekipleri, uzun süren takip sonunda sokakta uyuşturucu hap ve esrar maddesi sattıkları belirlenen kişilere yönelik operasyon düzenlemişti. Operasyon kapsamında Konya ve Bolu illerinde sokak satıcısı ve uyuşturucu madde temin ettikleri belirlenen aralarında 1'i emekli devlet memurun da bulunduğu 8 kişi gözaltına alınmıştı.

KOM Şubesi'nde sorguya alınan 8 şüpheliden 1 kişi alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Halen sorguları süren aralarında emekli devlet memurunun da bulunduğu 7 kişi, sabah erken saatlerde tekrar sağlık kontrolünden geçirildi.

Sorgularının devamı için tekrar KOM Şubesi'ne götürülen şüphelilerin ifadelerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 11:40:51
Güncelleme :5 Kasım 2008 Çarşamba 11:51:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?