7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Zenburi Emekliler Lokali açıldı

Konya'nın merkez Karatay ilçe Belediyesi tarafından yaptırılan Zenburi Emekliler Lokali düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Zenburi Mahallesi Şems Türbesi yakınlarında inşaatı tamamlanan Emekliler Lokali'nin açılışına Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Başkanı Faruk Dügen, AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu ve mahalle sakinleri katıldı.

Açılış öncesi konuşan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, açılan bu lokalle Karatay'daki emekliler lokali sayısının 3'e çıktığını belirterek, "Birincisini Karatay Gülbahçe Tesisleri yakınına açmıştık. İkincisini Akşemsettin Mahallesi'ne ve sonuncusunu ise bu mahalleye yaptırdık. Bu lokal sadece emekliler lokali olarak değil aynı zamanda bir aşevi ve KARMEK bürosu olarak da hizmet verecek. 4 kattan oluşan binamız bin 10 metrekare alana sahip" dedi. Binanın 2007 yılında bitirildiğini ancak bugüne kadar ne için kullanılmasına karar verilemediğini de ifade eden Başkan Hançerli, emeklilerin merkezi bir yerde lokal istediklerini, bu nedenle bu binayı emeklilere verdiklerini sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından törene katılan protokol üyeleri kurdele keserek emekliler lokalini hizmete açtı.

.
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2008 Pazartesi 15:37:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?