2
Mayıs
2024
Perşembe
KONYA

Zerrin Özer mest etti

Ünlü sanatçı Zerrin Özer, Konya'da down sendromlular için düzenlenen gecede en güzel şarkılarını down sendromlu çocuklarla birlikte söyledi.

Özel bir rehabilitasyon merkezi tarafından 21 Mart Dünya Down Sendromlular Günü nedeniyle Mevlana Kültür Merkezi'nde bir etkinlik düzenlendi.

Etkinliğe Konya Valisi Aydın Nezih Doğan ve eşi Hatice Doğan, Amerika, Hollanda, Mısır ve Lübnan'dan gelen down sendromlu çocuklar ile Konya'da bulunan down sendromlu çocuklar ve aileleri katıldı.

Etkinlik, Edirne'den gelen down sendromlu çocukların Mehter konseriyle başladı. Yurt dışından gelen down sendromlu çocukların keman, piyano ve klarnet gösterilerinin ardından Konya'daki rehabilitasyon merkezlerinde eğitim gören down sendromlu çocuklar sema gösterisi icra etti. Büyüklerini aratmayan çocuklar, izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Etkinlikte son olarak sahneye çıkan ünlü sanatçı Zerrin Özer, en güzel şarkılarını down sendromlu çocuklar için söyledi. Sahneden inerek çocukların arasına katılan Özer, şarkılarını çocuklarla birlikte söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2012 Pazartesi 15:00:20
Güncelleme :27 Mart 2012 Salı 18:53:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?