6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Zincirleme kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Konya'da 2 kamyon ve 1 kamyonetin karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi sıkıştığı araçta hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. Araçta sıkışan bir sürücü ise itfaiye ekipleri tarafından uzun uğraşlar sonucu kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre kaza saat 21.30 sıralarında Konya-Aksaray Karayolu'nun 20. kilometresinde meydana geldi. Aksaray'dan Konya istikametine gitmekte olan Şakir Dal kullandığı 43 KV 720 plakalı kamyonla aynı yöne gitmekte olan Rıfat Koyuncu idaresindeki 42 PN 672 plakalı kamyonete çarptı. Bu sırada kaza yapan 2 araca yakın olan Muhiddin Ünlü ise yağış nedeniyle kayganlaşan yolda 50 AP 290 plakalı kamyonuyla kaza yapan kamyonete çarptı.

Kazanın şiddetiyle çamur içindeki tarlaya savrulan 2 araçtan Muhiddin Ünlü isimli kamyon sürücüsü sıkıştı. Muhiddin Ünlü'nün yanında bulunan babası Hıfzi Ünlü ise araçta sıkışarak olay yerinde hayatını kaybetti. Kamyonda sıkışan sürücü babasının kurtarılması için feryat ederken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı araçtan uzun uğraşlar sonucu çıkarıldı. Kazada yaralanan diğer araç sürücüleri Rıfat Koyuncu ve Şakir Dal ise olay yerine gelen ambulanslarla Konya'daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle Konya-Aksaray Karayolu bir süre trafiğe kapatılırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 09:26:22
Güncelleme :6 Mayıs 2009 Çarşamba 09:29:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?