30
Nisan
2024
Salı
KONYA

Ziya Doğan, Konyaspor'a kefil

ZİYA DOĞAN, KONYASPOR'A KEFİL

Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan takımına kefil olduğunu belirterek, Konya kamuoyunun panik yapması halinde takımın küme düşebileceğini söyledi.

Teknik direktör Ziya Doğan, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, takıma yeni katılan transferlerin büyük ölçüde oynamaya hazır olduğunu ve takımına güvendiğini bildirdi. Doğan, "Herkes Konyaspor'un bir anda başarılı olması adına bizden sihirbazlık bekliyor. Transfer ettiğimiz oyuncuların bazıları antrenman eksiklikleri bazıları da kilo fazlalıkları nedeniyle tam anlamıyla hazır değiller. Bundan dolayı Bursaspor ile oynadığımız maça 17 kişilik kadro ile çıktık. Robak hazır değildi, Zayatte 1

haftalık idmanla maça çıktı. Alvaro'nun lisans problemi 1 haftalık gecikmeyle çözüldü. Sadece kaleci Mariusz Pawelek uzun bir süre bizimle çalıştı. Bunun biraz anlayışla karşılanması gerektiğini düşünüyorum. İkinci yarıda oynadığımız Bursaspor ve Eskişehirspor maçlarını kazanabilirdik. Ama olmadı" dedi.

Ekonomik düşünerek çok iddialı bir kadro oluşturduklarını anlatan Doğan, Konya kamuoyunun takımı sahiplenmesi gerektiğini ifade ederek, "Ben bu takıma kefilim. Günah keçisi aranırsa ben olabilirim ama önce Konya kamuoyu bu takımı sahiplensin. Bu şekilde ekonomik düşünüp transfer yapan ve rakiplerimizi takip ederseniz bizim 3-4 mislimiz para harcamıştır. Ama biz rakiplerimizden daha iddialıyız. Bu kadar yürekli bir teknik direktör buluyorsanız gidin bulun. Çok samimi çok içten davranıyorum ama bazı

çevreler bunu anlamıyor. İdmanlarımızı izliyorsunuz, çalışma yöntemimizi de takip ediyorsunuz. Hep önde basan bir takım, mücadele gücü yüksek, golde sıkıntımızı da en kısa sürede aşacağız" diye konuştu.

"PANİK YAPARSANIZ BU TAKIM DÜŞER"

Teknik direktör Doğan, şehirde oluşacak panik havasının takımın küme düşmesine neden olabileceğini dile getirerek, "Çok samimi Konya kamuoyuna sesleniyorum, panik yaparsanız bu takım düşer. Sakin olursanız bu takımın düşme korkusu yok. Sadece ben ve futbolcularla bitmiyor bu iş. Biz sakiniz ama bir maçta bizi Real Madrid, bir maçta da Çatladıkapı Spor yapamazsınız" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2011 Cuma 13:46:05
Güncelleme :4 Şubat 2011 Cuma 14:44:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?