6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Ziya Doğan takımına güveniyor

ZİYA DOĞAN TAKIMINA GÜVENİYOR

Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, puan kayıplarının ardından şehirde karamsar bir havanın oluştuğunu, deplasmandan alınacak bir galibiyetle bu karamsarlığın dağılacağını ve takımına güvendiğini söyledi.

Konyaspor, deplasmanda oynayacağı Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarının Konya bölümünü tamamlayarak Antalya'ya giderken, yeşil beyazlı takımın teknik direktörü Ziya Doğan, tek düşüncelerinin deplasmandan puanla dönmek olduğunu kaydetti. Spor Toto Süper Lig'de kolay takım ve maçın olmadığını, her maçın zor geçtiğini ifade eden teknik direktör Ziya Doğan, "Rakibimizin bize göre daha fazla avantajı var. Çünkü moral motivasyonu daha üst seviyede. Bizde kendi sahamızda farklı bir mağlubiyet aldık, bu

bizi üzdü. Yine basit hatalardan goller yedik. Ama bu maçın diğerlerinden farkı rakibimize çok fazla pozisyon verdik. Bence bunda defans oyuncumuz Erdinç'in yokluğu da önemli bir rol oynadı. Şimdi Erdinç aramıza katıldı, bu kez de İvan Lietava sarı kart cezalısı. Bizim şimdi tek düşüncemiz artık bir deplasman galibiyeti almamız gerektiği. Çünkü bunun getireceği morale çok ama çok ihtiyacımız var" dedi.

Ziya Doğan, puan kayıpları sonrası takımla ilgili şehirde oluşan karamsar hava nedeniyle herkesi sakin olmaya çağırdı. Doğan, "Biz kendimizi lige yeni başlamış kabul ediyoruz. Mevcut durumdan mutlaka bir an önce kurtulacağız. Buna inanıyoruz. Şehirde karamsar bir havanın oluştuğunu görüyorum. Herkes sakin olsun. Biz eğer bu durumda karamsar bir hava oluşturursak, daha fazla para harcayarak oturmuş kadrolarına takviye yapan ve kötü durumda olan takımlar ne yapsın. Biz kendimize güveniyoruz ve

toparlanacağımıza inanarak sakin davranıyoruz. Fakat eksiklerimiz var ve bunları en kısa sürede tamamlayacağız" diye konuştu.

Maçın oynanacağı Mardan Antalyaspor Stadyumu'nun atmosferinin oyuncuları olumlu şekilde motive edebileceğini de dile getiren Ziya Doğan, "İki takımda aynı şartlarda mücadele edecek. Bunun avantajının olmadığını düşünüyorum. Tabii ki, stadyumun atmosferi oyuncuyu daha fazla motive eder. Futbolcu şartlar ne olursa olsun motive olması lazım. Çünkü mesleği bu. Ben olaya böyle bakıyorum. İyi bir maç olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2010 Cuma 10:20:03
Güncelleme :22 Ekim 2010 Cuma 11:47:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?