2
Haziran
2024
Pazar
SİYASET

AKP'li vekiller Beyşehir'de

TBMM'nin tatile girmesinin ardından bölgelerine gelen milletvekilleri, Konya il merkezinin yanı sıra, ilçeler, köy ve beldeleri gezerek vatandaşların dert ve sorunlarını dinliyor.

AKP'li milletvekillerinin Konya'da bu ay içerisinde başlayan gezi ve ziyaret maratonunun son durağı ise Beyşehir İlçesi oldu. AKP'nin 8 milletvekili, Beyşehir ilçe merkezi ile birlikte bazı belde ve köylerde vatandaşların arasına girerek dert dinledi. Milletvekilleri, ziyareti esnasında esnaf ile kamu kurum ve kuruluşları da ziyaret etti.

Ziyaret programını değerlendiren AKP Konya Milletvekili Harun Tüfekçi, Konya'da merkez ilçeler de dahil, 31 ilçeyi ziyaret ettiklerini söyledi. Ziyaret durağının dünkü bölümünde Beyşehir'e geldiklerini vurgulayan Tüfekçi, vatandaşlar ile kurum temsilcileriyle yaptıkları görüşme, düşünce, telkin ve takdirlerin hepsini bir rapor halinde hazırlayarak ilçe, il teşkilatları ile genel merkeze gönderdiklerini belirtti.

Bu faaliyetlerle hükümetin icraatlarının olumlu olumsuz yönlerini görme imkanı bulduklarını ifade eden Tüfekçi, "Bundan sonra yapılacak çalışmalarda ise bu görüşmelerden çıkan sonuç doğrultusunda hareket etme imkanı olacak. Beyşehir gezimiz de bu anlamda çok önemli. Beyşehir'in sorunlarıyla bire bir ilgilenme imkanı buluyoruz. İlçe teşkilatımızın organizesi ile gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretler, çok olumlu karşılanıyor. Ama bizlerin amacı, vatandaşlarımızın sorunları ile bire bir ilgilenerek, netice itibariyle sonuç elde etmek, çözüm yolları üretmektir. Bu anlamda bu gezilerin çok faydasını göreceğimizi ümit ediyoruz" dedi.

AKP Konya Milletvekili Hasan Angı ise yoğun Meclis çalışmalarının ardından, yaz döneminde ilçe ve belde gezileri ile hem Meclis çalışmalarının, hem de hükümet icraatlarının halka yansımalarını görmek için bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini söyledi.

Konya milletvekillerinin gezi programına, Harun Tüfekçi ile Hasan Angı'nın yanı sıra, AKP Milletvekilleri Kerim Özkul, Remzi Çetin, Mehmet Kılıç, Abdullah Çetinkaya, Orhan Erdem ve Ahmet Işık katıldı. Beyşehir'deki gezi ve ziyaret programına, AKP İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Belediye Başkanı Nazif Tekinöz ile partililer de iştirak etti.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2005 Çarşamba 13:55:11
Güncelleme :17 Ağustos 2005 Çarşamba 14:17:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?