1
Haziran
2024
Cumartesi
YAŞAM

Kaybolan kadının cesedi bulundu

Bozkır İlçesinde 20 Aralık 2004 tarihinden bu yana kayıp olan evli ve üç çocuk annesi Fatma Akkaş’ın, Delikli mevkiinde parçalanmış cesedi bulundu. Cesedinin başı hayvanlar tarafından parçalanan Akkaş’ın, intihar etmiş olabileceği tahmin ediliyor.
 
17 Şubat 2005 günü Bozkır İlçesi'nde bulunan Sivri Tepe'deki "İki Delikli" olarak mevkide gezmekte olan bir grup üniversite öğrencisi, parçalanmış bir kadın cesedi buldu. İlçe Emniyet Amirliği tarafından olay yerinde yapılan incelemede cesedin üzerinden 42 yaşındaki Fatma Akkaaş'a ait kimlik ve sağlık karnesi çıktı.
 
Akkaş'ın 20 Aralık 2004 tarihinden bu yana kayıp olduğu anlaşıldı. Üç çocuk annesi Akkaş'ın, son olarak Bursa'da çalışan Naci Akkaş'ın gönderdiği parayı almak üzere evden ayrıldığı ve bir daha kendisinden haber alınamadığı belirtildi.
 
Cesedin yanında boş bir tarım ilacı şişesi bulan polis, Akkaş'ın intihar etmiş olabileceğini belirtti. Akkaş'ın psikolojik rahaatsızlığı bulunduğu da öne sürüldü. Ceset, kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi.  
 
 
 
 
Hakan Mertli
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2005 Pazar 13:58:06
Güncelleme :2 Mart 2005 Çarşamba 12:09:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?