1
Haziran
2024
Cumartesi
YAŞAM

Kazada hayatını kaybetmişti

Konya'nın Bozkır İlçesinde, 05.10.2005 tarihinde Isparta'nın Şarkikaraağaç İlçesinde trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden Bozkır Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Şerife Ülker’in adı bir caddeye verildi.
Belediye Meclis Üyelerinin aylık toplantısında, Belediye Meclis Üyesi Musa Yıldız'ın, "İlçemizde herhangi bir caddenin isminin değiştirilerek, ya da yeni açılacak olan bir caddeye Belediyemiz Yazı İşleri Müdürü iken elim bir trafik kazasında vefat eden Şerife Ülker'in ismini verelim” önergesine diğer Belediye Meclis Üyeleri ile Belediye Başkanı M.Akif Ülker'in de olumlu bakması üzerine Mobil Petrol’dan başlayıp Çevre Yoluna kadar devam eden Çökelez Caddesi ismi "Şerife Ülker Caddesi" olarak değiştirildi.

Belediye Başkanı M.Akif Ülker de, "Geçen yıl bu caddenin alt yapısını bitirdik. Bu yıl da yoğun bir çalışma içerisinde bu caddenin üst yapısı ile Çökelez Çayının duvarlarını yapmaya başladık ve bu yolda büyük bir ilerleme kaydettik. İnşallah, bu caddeyi ilçemizin ikinci bir Kordonboyu Caddesi haline getireceğiz" dedi.

Hakan Mertli -Kenthaber / Bozkır
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2005 Perşembe 02:12:14
Güncelleme :27 Ekim 2005 Perşembe 05:58:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?