28
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Vali Kayhan Ereğli’den uğurlandı

Son Valiler Kararnamesi ile Hatay Valiliği'ne atanan Vali Ahmet Kayhan ve eşi Ereğli’den uğurlandı.

Ereğli Bahri Dağdaş Şeker Fabrikası'nda konuk edilen Vali Ahmet Kayhan’ı uğurlama törenine Kaymakam Cevdet Can ve Belediye Başkanı Ahmet Özdoğan’ın yanı sıra ilçe protokolü ve vatandaşlar da katıldı. Uğurlamam töreninde ilk olarak konuşan Kaymakamı Cevdet Can, "Saygıya ve sevgiye dayalı 2,5 yılık bir çalışma sürecini geride bıraktık, bu güzel günlerimizde Konya’ya yaptığınız hizmetler ve çalışmalardan dolayı Konyalılar'ın gönlünde yer ettiğinize inanıyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Özdoğan ise "Ereğli adına ne istemişsek derhal yerine geldi. Sayın valimiz çok geniş bir coğrafyaya hizmet vermesine rağmen bu görevi layığı ile yerine getirmiştir. Ereğli’mizde valimizin hizmetlerinden nasibini almıştır. Kendisine bir kez daha huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Özellikle şehrimizde eğitim ile sanayi ve ekonominin gelişmesi konularında gösterdiği gayretlerinin unutulmayacağını belirtmek isterim. Atatürk’ün dediği gibi hizmet eden o bölgenin efendisi olur, sanıyorum ki sayın valimde yaptığı hizmetlerle Konya bölgesinin efendisi olmaya hak kazanmıştır” dedi.

Konya’dan Hatay atanan Vali Ahmet Kayhan ise konuşmasında "Sayın Kaymakam ve Belediye Başkanıma teşekkür ediyorum. Konya belirtildiği gibi çok geniş bir il ve bu büyük coğrafyada elimizden geldiğince hizmet üretmeye çalıştım. Ancak veda vakti geldi. ilçelerimizin hiç birisine zaman darlığı nedeni ile uğrayamadık, ama Ereğli Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızın şahsında bütün ilçe kaymakam ve Belediye Başkanlarımıza veda ediyorum. eşim ile birlikte Konya’da geçen günlerimizi ve sizleri unutmamız mümkün değildir. Eşim ile birlikte bana gösterdiğiniz ilgiye bir kez daha teşekkür ediyorum. Arz-ı veda ederken Hatay’da da bir dostunuzun olduğunu unutmamanızı istiyorum" dedi.

Vali Kayhan ve eşi Hatay valilik makam aracına binerek alkışlarla uğurlandı.

Musa Dikmenli - Kenthaber / Ereğli
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2006 Çarşamba 10:45:35
Güncelleme :18 Ocak 2006 Çarşamba 11:57:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?