18
Mayıs
2024
Cumartesi
EKONOMİ

Meram'da yol genişletme çalışması

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, trafik akışında önemli rahatlama sağlayacak ana güzergahlardaki yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu, geçen yıl yapılan düzenlemelerle Larende Caddesi'ni çift şeritli olarak trafiğe açtıklarını ifade etti. Başkan Tuzcuoğlu, "15 yıldan beri çözülemeyen ve pek çok trafik kazasına sebebiyet veren bu yolu geçen yıl kısa bir süre içinde çift şeritli olarak trafiğe açmıştık. Eski trafonun olduğu bölgede, stadyuma dönen göbeğin yanında bir sıkışma oluyordu. Trafonun kalkmasıyla birlikte bu bölgede de bir düzenleme yapıyoruz" dedi.

Belediyenin bu yılki prestij projelerinden Azerbaycan Caddesi'ndeki yol genişletme çalışmalarının da sürdüğünü ifade eden Tuzcuoğlu, "Tamamlandığında her yönüyle Konya'da örnek bir cadde olacak Azerbaycan Caddesi'nde bordür ve parke döşeme çalışmaları tamamlanmak üzere. Yol kenarındaki duvar inşaatında da son aşamaya gelindi. İnşallah kısa süre içinde buradaki çalışmaları bitirerek Meram'ın ve Konya'nın hizmetine sunmak istiyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2005 Pazar 14:54:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?