18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Belediye meclisi toplandı

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Meclisi'nin eylül ayı toplantısında encümen üyeleri ve ihtisas komisyonları yeniden belirlendi.

Meram Belediye Meclisi'nin toplantısı, Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu'nun başkanlığında yapıldı. Toplantının açılışında konuşan Başkan Tuzcuoğlu, "Bu yıl 3 tane önemli yolu tamamlayarak hizmete sunmak istiyoruz. Genişliğini 13 metreden 35 metreye çıkardığımız Azerbaycan Caddesi, bütün bahçe duvarlarını yıkarak yeniden yaptığımız ve uzunluğu 3 bin 700 metreyi bulan Balaban Caddesi ve İstasyon'dan Aydoğdu'ya uzanan yolun genişletilmesini inşallah bu yıl bitireceğiz. Beybes'te yapımı süren ekmek fabrikasının kaba inşaatı da tamamlanmak üzeredir. Bu fabrika çalışmaya başladığında Konyamız için örnek bir tesis olacaktır. Andezit madenleriyle ilgili işletme ruhsatlarını aldık. Rodövans sözleşmesiyle ihaleye çıkılması konusu meclisimizde görüşülecek. İlçemizde ilk kez uygulanacak olan Çaybaşı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabıyla ilgili Ekim ayı içinde temel atmayı planlıyoruz" dedi.

Gündemin ilk maddesi olan encümen üyeleriyle ihtisas komisyonlarının seçimi sonucunda; encümen üyeliklerine, Ahmet Alaybeyi, Ebubekir Büyükmesci ve Hüsamettin Sönmez seçildi. Toplantıda, İmar Komisyonu, Plan ve Bütçe Komisyonu, Sağlık Komisyonu, İdari ve Mülki Komisyon üyeleri de belirlendi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2005 Cuma 15:29:17
Güncelleme :2 Eylül 2005 Cuma 15:36:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?