24
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Başkan Esen'den başarılı bisikletçilere ödül

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Adem Esen, İran'da yapılan yarışmalarda başarılı sonuçlar alan Selçuklu Belediyespor Kulubü bisiklet sporcularını altınla ödüllendirdi.

Selçuklu Belediyespor Kulübü Bisiklet Sorumlusu Hasan Yarar, İran'ın Susi kentinde 11 kulübün katıldığı 23 - 28 Eylül tarihleri arasında yapılan uluslararası bisiklet yarışlarında kulüp olarak 3. olduklarını, ferdi klasmanda 2. ve 3. etap yarışlarında birincilik, 4. etap yarışlarında ise ikincilik alarak kulübü ve Türkiye'yi en güzel şekilde temsil ettiklerini söyledi.

Selçuklu Belediyesi Meclis Salonu'nda yapılan kutlama töreninde başta antrenör Nurettin Kipriksiz olmak üzere Serhat Sert, Miraç Kal, Fatih Harmancı ve Abdullah Memik'i altınla ödüllendiren Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen, Selçuklu Belediyespor Kulübü bisikletçilerinin kendi alanında bir ekol olduğunu, yurt içi ve yurt dışında katıldıkları her yarışı en iyi derecelerle sonuçlandırdıklarını söyledi.

Başkan Esen, bisiklet yarışlarını takip eden Selçuklu Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş, Bisiklet Sorumlusu Hasan Yarar, Judo Sorumlusu Ahmet Odabaşı'yı da tebrik etti.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2005 Çarşamba 11:30:34
Güncelleme :29 Ekim 2005 Cumartesi 11:30:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?