16
Haziran
2024
Pazar
SPOR

Yaz spor okulu tam gaz

Konya'da, Selçuklu Belediyespor tarafından açılan yaz spor okullarında eğitimler devam ediyor. Futbol, bisiklet ve Uzakdoğu sporlarında verilen eğitimlere katılan minik sporcular, Selçuklu Belediye Stadı ve Dumlupınar Spor Tesisleri'nde yapılan antremanlarda, eğitimcilerin verdiği programı uyguluyor.

Selçuklu Belediyespor Kulübü Basın Sözücü Ahmet Bilgiç, Selçuklu Belediyespor Yaz Spor Okulları'nın 20 Haziran tarihinde açıldığını ve bu tarihten itibaren 380 kişinin çalışmalara başladığını belirterek, "Uzman eğiticimlerimiz kendi branşlarında yaptıkları seçmelerde Selçuklu Belediyespor kulübümüze ve Konya sporuna yeni yetenekler kazandırmışlardır. En iyi altyapıya, en iyi tesislere ve en iyi eğitimcilere sahip olan kulübümüz, ilçemizde spor yapmak isteyen herkese destek olmakta ve kapılarını açmaktadır. Faaliyet gösterdiğimiz tüm branşlarda başarıyı yakalamak için çaba sarfediyoruz. Sporcularımızın sportif aktivitelerde elde ettikleri başarıları derslerinde elde etmeleri ve sporcu ahlakı ile şekillenmeleri için de ayrı bir çaba harcıyoruz" dedi.

Selçuklu Belediyespor Yaz Spor Okulları'nda verilen eğitimin 26 Ağustos tarihinde sona ereceği ve seçmelerde başarılı olan sporcuların kış dönemi antremanlarına katılacakları kaydedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2005 Pazartesi 16:41:53
Güncelleme :8 Ağustos 2005 Pazartesi 16:52:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?