1
Haziran
2024
Cumartesi
SPOR

Judoculardan örnek davranış

Selçuklu Belediyespor Kulübü judocuları ile yeni kurulan Seydişehir Belediyespor Kulübü judocuları cumartesi ve pazar günü ortak çalışma yaptılar.

Her ne kadar birbirlerine Türkiye şampiyonalarında rakipte olsalar tekniklerini geliştirmek ve tecrübelerini artırmak amacıyla birlikte çalışma yaptılar.

İki ay önce yapılan minikler ve yıldızlar Türkiye şampiyonasında madalya aldılar ancak aldıkları madalyadan daha fazlasını tecrübesizliklerinden dolayı kaybettiler. Seydişehir kulübü antrenörü Hüsamettin Çelik ve Selçuklu belediye spor kulübü antrenörü N. Muhammet Çelik ortaklaşa karar alarak bundan sonra her onbeş günde veya ayda bir kez bir araya gelerek ortak çalışma yapacaklar. Çalışmalar bir Konya da, bir Seydişehir de olacak.

Kulüp antrenörleri amaçlarının sporculara değişik kişilerle çalışarak tecrübelerini artırmak ve birbirleriyle arkadaşlık kurarak dost olmalarını sağlamak olduğunu söylediler.

Milli takım antrenörlüğünde yapan Seydişehir judo antrenörü Hüsamettin Çelik birlikte çalışmalarının sporda başarılı olmak olduğunu söyleyerek “Esas gayemiz bu sporu yapan çocuklarımıza dostluğu ve sevgiyi aşılmaktır. Bunun için de Konya’da ki sporcular Seydişehir den gelen sporcuları evlerinde misafir ederek arkadaşlıklarını dostluklarını artırarak birbirlerini daha yakından tanımış oldular. Selçukluda Seydişehir e gelince bizde onları evlerimizde misafir edeceğiz” dedi ve Selçuklu belediye spor kulübü başkanı Mehmet Günbaş ile yönetim kurulu üyesi judo sorumlusu Ahmet odabaşı’na gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Selçuklu belediye spor kulübü antrenörü N. Muhammet Çelik ise Seydişehirli judocuları Konya da misafir etmekten gurur duyduklarını söyleyerek ortak çalışmaların semeresini önümüzdeki günlerde alacaklarına inandıklarını söyledi. N. Muhammet Çelik şöyle devam etti “Türkiye şampiyonalarına ilk kez katıldığımız için pek çok madalyayı tecrübesizlikten kaybettik. Bizden tecrübeli olan Seydişehirli sporcularla çalışarak tecrübe kazanıp sporcularımızın özgüvenlerini de dostluklar kurarak sağlayacağız.

Hedefimiz önümüzdeki yıllarda milli takıma sporcu vermek ve ligde yarışarak Selçukluyu ve Konya’yı Türkiye de temsil etmektir” dedi.
İsmail Sünbül - Kenthaber / Seydişehir
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2006 Perşembe 21:47:30
Güncelleme :16 Ocak 2006 Pazartesi 16:01:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?